Welkom

De mobiele pagina Mediumsonline.nl is aan het laden...
online mediums - live inzichten

Tarotkaart Gehangene door mediums

Tarotkaart Gehangene

De Grote Arcana  -  Zelfontdekking
Tarotkaart van 18 april : Gehangene
De Tarotkaart van de Gehangene is geen tarotkaart die iets met doden te maken heeft, maar het is een tarotkaart die u positieve energie geeft om uw bangheid te overkomen. Eerlijk zijn dat je soms angst heb, zal je de energie geven om al uw angsten te overkomen. Niet proberen alles in je leven te beheersen, stel jezelf ook open voor veranderingen en stop met piekeren en alles over te denken. De kaart wil je duidelijk stellen dat je offers moet brengen om je huidige levensweg te stoppen, een ander blik op het leven moet verkennen, en een nieuwe tijd moet starten. De zaak en personen om je heen eens op een nieuwe en andere wijze te bekijken. Wat is een offer brengen? Wanneer je een liefdesrelatie begint, heb je minder tijd voor vriendschappen. Wanneer je elke avond aan sport doet, offer je wellicht vrije tijden op. Wanneer je kiest voor een baan vlakbij huis, offer je misschien een beter salaris op met een baan wat verder weg. Elke optie die je maakt heeft zijn gevolgen, daarom hoeft dat natuurlijk niet negatief te zijn. Sommige projecten opofferen kan je wel op spirituele vlakken enorm rijker maken, omdat je ook zelf die keuzes hebt gemaakt.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten mediums

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

online mediums - live inzichten
Naar Boven