Welkom

De mobiele pagina Mediumsonline.nl is aan het laden...
online mediums - live inzichten

Mediumsonline.nl

laatste getuigenissen over mediums

Getuigenis over Anouk

Beste Anouk
als ik u aan de lijn heb, kom je door die je zachte stem enorm rustgevend, begripvol en sympathiek over. Enkele weken geleden wist je me tot het detail iets te vertellen over een situatie, ongelooflijk maar waar, maar alles is realiteit geworden. zelfs de details kloppen, dit is zeer bijzonder. Ik moet er zelf nog even over nadenken en er komen meer en meer details naar boven die u dus had gezien. hartelijk dank en tot een volgende keer. Wendy.

Wendy Bezoek pagina Anouk

Getuigenis over Niamh

Zuiver tot in detail. Dit medium is uiterst geschikt om te toetsen of hetgeen je zelf aanneemt klopt. Je zult zien dat haar uitleg van de situatie zaken zo verheldert dat het je helpt beter inzicht te hebben. Zeker een aanrader.

Jon Bezoek pagina Niamh

Getuigenis over Evs


Ik spreek Evs, nu al een tijdje, naast dat haar voorspellingen echt uit komen is ze ook echt oprecht een goede life coach. Ze geeft je tips en adviezen waar je echt wat mee kan. Ze heeft mij echt vaak geholpen met het vinden van rust als ik er helemaal doorheen zat. Ik raad iedereen aan haar te bellen. Liefs B.

B Bezoek pagina Evs

Getuigenis over Wen

Zeer goed medium. Wen neemt de tijd voor je en verifieert wat ze tegenkomt om zeker te zijn. Ze geeft een duidelijke uitleg die veel zaken herkenbaar maakt.

Jon Bezoek pagina Wen

Getuigenis over Cher

Cher, wat blijft het toch fijn om jou altijd te spreken, je neemt al mijn onzekerheden en onrust weg. Je helpt mij enorm om alle blokkades en de negatieve energie├źn weg te halen. Jij bent echt een wonder en brengt dan ook elke keer weer een lach op mijn gezicht. Zo komen jouw voorspellingen ook keer op keer uit. Ik kan het blijven zeggen, waar wacht je nog op en ervaar t zelf.
Liefs Suus.

Suus Bezoek pagina Cher

Getuigenis over Odette

Beste Odette. ik wil je bedanken voor al je steun en inzichten. Je bent zo zuiver en eerlijk. Veel liefs A

A Bezoek pagina Odette

Getuigenis over Yuorah

Yuorah, ik kan alleen maar zeggen dat je fantastisch bent. Je slaat de spijker altijd op zijn kop en je bent altijd een luisterend oor. Wat je zegt komt uit, ook al is geduld hebben soms lastig, je bent een topper. Liefs Sandra.

Sandra Bezoek pagina Yuorah

Getuigenis over Gunter


Lieve Gunter.
je bent een super medium. Degene uit het buitenland stuurde na enkele minuten na ons gesprek een bericht. en ik ben geslaagd zoals je voorspeld hebt. Nadia.

Nadia Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Sabina

Sabina, je verdient een getuigenis van mij, ik wil je bedanken voor al je steun en inzichten. Goed gesprek gehad en een zeer goeie uitleg. Bedankt. Je hebt een mooie gave. Nikkie.

Nikkie Bezoek pagina Sabina

Getuigenis over Carola

Hallo Carola.

Ik ben heel blij met je.
Dank je wel voor je wijze woorden.

Lieve groetjes.

Anouk Bezoek pagina Carola

Getuigenis over Wen

Lieve Wen wat ben je ook telefonisch iemand die recht door zee is. direct en precies zeg je hoe het er voor staat en ook wat er gaat gebeuren en tot nu toe is het uitgekomen. voor de rest geduld, maar met jou hulp komt dat ook wel goed, dank je wel. Silvia.

Silvia Bezoek pagina Wen

Getuigenis over Olivia

Olivia heeft een perfecte omschrijving gegeven van wat er speelt in mijn relatie. Zij heeft ook de man in kwestie goed beschreven. Ongelofelijk wat zij doorkrijgt. Ik hoop dat de voorspellingen ook gaan uitkomen.
Lieve groet, Diana.

Diana Bezoek pagina Olivia

Getuigenis over Morgane

Lieve Morgane, ik ben al zolang in contact met jou, en elk keer heb je het aan de goede einde. je gevoel, je kaarten je woorden die me gemoedrust geeft alles komt ook echt uit. ik wil je bedanken. ik kan volledig op je vertrouwen, bedankt. Duizend maal dank Ellie.

Ellie Bezoek pagina Morgane

Getuigenis over Sid

Sid is een geweldig medium. Voelt heel zuiver in en is zeer oprecht. Een heel warm persoon met een groot hart. Mary.

Mary Bezoek pagina Sid

Getuigenis over Yuorah

Bedankt Yuorah voor je liefdevol geduld met me. Met telkens hetzelfde dat ik vraag. je steunt me liefdevol en geeft me telkens moed om door te zetten. Liefs Emma.

Emma Bezoek pagina Yuorah

Getuigenis over Olga

Liefste Olga. bedankt voor je lieve woorden . Je bent een aangenaam medium om mee te praten. tot binnenkort.

Alya Bezoek pagina Olga

Getuigenis over Veroniek

Zeer uitgebreid maar vooral duidelijk medium. Goede uitleg bij herkenbare situaties. Zeer tevreden over deze reading. Echt een aanrader.

Jon Bezoek pagina Veroniek

Getuigenis over Yuorah

Bedankt voor het consult .
Ik heb geleerd geduld te hebben en voel zo dat je gelijk gaat krijgen .

Amayah Bezoek pagina Yuorah

Getuigenis over Gunter

Fantastisch Gunter. Meteen een voorspelling die ZOOO dicht bij me aanleunt. Ik sta perplex.
Ook je energie is zeer positief, bedankt voor deze leuke lezing x.

Charlie Bezoek pagina Gunter

Getuigenis over Esther

Lieve Esther, wat ben ik blij met jou. Het voelt altijd zo vertrouwd om met je te spreken. Je readings komen altijd uit bij mij maar daarnaast voel ik me ook altijd beter wanneer ik met je heb gebeld. Ik bel je zeker snel weer. Liefs xx Sanne

Sanne Bezoek pagina Esther

Getuigenis over Marie

Hoi Marie, ik wil je hierbij bedanken voor je inzichten. Ik ben daar door veel bewuster geworden van dingen. Jij hebt het bij heel veel dingen goed. Jij bent direct en daar hou ik van gegroet. Hartelijk dank. Dank om er voor me te zijn Patricia.

Patricia Bezoek pagina Marie

Getuigenis over Gazali

Wat ik waardeer is dat je bij Gazali geen uitleg moet geven. Je stelt je vraag en hij gaat daar op invoelen. Hij is correct in zijn werkwijze. Veel dank Tasja.

Tasja Bezoek pagina Gazali

Getuigenis over Sophia

Lieve Sophia,
Ik wou graag via deze weg ook laten weten dat je voorspelling opnieuw is uitgekomen exact zoals je zei en binnen de timing dat je zei.
Ik kon het niet meer geloven, en toch blijf je bij je inzichten. Dank je wel voor je geduld, je zuivere inzichten en je sterke gaven. Dank je wel.
Liefs John.

John Bezoek pagina Sophia

Getuigenis over Sharida

Lieve Sharida. Dank je wel, dat ik even met je mee mocht kijken aan de andere kant om te weten hoe mijn poezenmeisje het maakt. Hele geruststelling. Dank voor het overbrengen van de gouden kusjes van haar aan mij, Jessica.

Jessica Bezoek pagina Sharida

Getuigenis over Youss

Youss is gewoon TOP. En iedereen mag het van mij aannemen.
Ze kan goed luisteren de juiste tips geven en tot nu toe is alles uitgekomen. Ze geeft mij telkens een goed gevoel. Youss voor mij ben je de beste doe zo voort. Mayra.

Mayra Bezoek pagina Youss

Getuigenis over Nina

Nina is echt een topper, heeft een hele fijne rustige stem en luistert echt. Ze heeft me al diverse malen uit een dal gehaald. Dus met andere woorden een topper.

Zeyna Bezoek pagina Nina

Getuigenis over Cher

Cher is de beste, ik wil je heel erg bedanken voor je inzicht en je adviezen. Zij zijn heel goed voor mij en ik vind daar echt sturing bij. Jouw adviezen helpen me zeker op weg en als ik je vragen stel ben je altijd bereid deze te antwoorden Sjapo. Alex

Alex Bezoek pagina Cher

Getuigenis over Michelle

Lieve Michelle. Wat was het toch heerlijk om even met je te kletsen. Jij bent goed in dat wat je doet, je bent eerlijk en kort maar krachtig. En je wist me gelijk weer dat positieve gevoel te geven. Je bent werkelijk een schat. Liefs Lana

Lana Bezoek pagina Michelle

Getuigenis over Jos

Leuk om mijn toekomst te kennen. Bedankt dat je naar me wou luisteren.

Hayley Bezoek pagina Jos

Getuigenis over Nina

Nina, jij bent top. alles wat je hebt gezegd is helemaal zo gebleken. ik hou je zeker op de hoogte . echt een aanrader.

Lynn Bezoek pagina Nina

Bel met onze mediums

online mediums - live inzichten
Naar Boven