Welkom

De mobiele pagina Mediumsonline.nl is aan het laden...
online mediums - live inzichten

Horoscoop Weegschaal door mediums

Horoscoop Weegschaal

18 april 2024
Uw horoscoop van vandaag


Wanneer iemand roddels over jou verspreid, mag je hem of haar daar best op aanspreken.
Maar houd daarna dan geen wrok, probeer het af te sluiten en maak je er daarna niet meer zo druk om. Hij of zij zal het zich heus wel aantrekken.
Je komt vandaag achter een geheim dat een heel nieuw licht op een bepaalde zaak werpt.
Je vraagt een vriend om raad.

Horoscoop Waterman door mediums
Horoscoop Vissen door mediums
Horoscoop Ram door mediums
Horoscoop Stier door mediums
Horoscoop Tweelingen door mediums
Horoscoop Kreeft door mediums
Horoscoop Leeuw door mediums
Horoscoop Maagd door mediums
Horoscoop Weegschaal door mediums
Horoscoop Schorpioen door mediums
Horoscoop Boogschutter door mediums
Horoscoop Steenbok door mediums

Sterrenbeeld Weegschaal

Extra informatie

Uitleg over sterrenbeeld Weegschaal

Van 23 september tot 22 oktober.

Je bent geboren onder het zodiacteken of sterrenbeeld Weegschaal. Je straalt schoonheid uit.

Bij het sterrenbeeld Weegschaal draait alles rond je eigen leven in evenwicht en balans brengen. Dit doe je vaak op een creatieve manier. Ook in je liefdesleven zoek je die balans op en kan je lang naar die juiste partner zoeken. Eens je de ware hebt gevonden heb je nood aan bevestiging. Wanneer je een lief woord van je partner krijgt, loop je de rest van de dag op wolkjes.

Geboren tussen 23 september en 22 oktober.

Het sterrenbeeld Weegschaal is het enige object van de dierenriem, alle andere tekens vertegenwoordigen mensen of dieren. Veel moderne astrologen zien dit teken als het meest gewenste type omdat het de zenit van het jaar vertegenwoordigt, het hoogtepunt van de seizoenen, wanneer de oogst van al het harde werk van de lente wordt binnengehaald.

Weegschaal is een dierenriemteken dat met twijfelen geassocieerd is. Je wilt altijd dat de twee schalen van de weegschaal in balans zijn, dan voel je jezelf het best. Maar omdat we nu eenmaal leven in een maatschappij gevuld met andere mensen met andere ideeën en plannen, wordt jij constant uit je evenwicht gehaald. Je zal jezelf en je medemensen moeten accepteren zoals ze zijn: onperfect.

Weegschalen zijn graag onder de mensen, ze zijn sociaal en horen graag bij verenigingen en groepen. Een weegschaal is een typisch duaal teken: van de ene kant wil je onafhankelijk zijn en van de andere kant kan je genieten dat een ander je leidt omdat dit je leven gemakkelijker maakt, dan dien je zelf minder na te denken. Als weegschaal ben je ijdel, elegant, charmant en wil je er goed uitzien. Alles wat er goed uitziet trekt je aan, je hebt oog voor design en kunst. Een weegschaal is zachtaardig en vriendelijk in de omgang met anderen.

Je voelt aan wat anderen willen en je doet dit zo goed dat anderen zich begrepen voelen. Je bent de lijm tussen verschillende mensen en in groep kan je iedereen op 1 lijn krijgen.

Als weegschaal kan je moeilijk van mening veranderen om dat je in je hoofd zelf een waarheid hebt opgebouwd, ook al kan een andere je het tegendeel bewijzen. Je kan moeilijk omgaan met kritiek en vraagt voortdurend om bevestiging en goedkeuring van een ander. Zeker onder geliefden is de weegschaal steeds op zoek naar bevestiging. De partner kan maar beter enkele keren per dag 'ik hou van je zeggen' of de weegschaal begint zich onzeker te voelen.

Een horoscoop is een soort klok die van start gaat op uw geboortemoment als Weegschaal en blijft verder tikken. De zon, maan, sterren en planeten cirkelen rondom u en zorgen voor gebeurtenissen, gevoelens, emoties en ontmoetingen. De zon, maan, sterren en planeten bepalen mede uw voortgang en levenspad als Weegschaal in het leven.

gastvrij
ijdel
idealistisch
sociaal
twijfelaar
eerlijk
afhankelijk
artistiek
sociaal
creatief
charmantUw persoonlijke horoscoop?

online mediums - live inzichten
Naar Boven